Skip to main content

Batterij sets

Hybride en/of volledige – batterij sets

Energie
Meer dan ooit erkennen bedrijven en overheden de noodzaak om milieuoverwegingen mee te nemen in hun besluitvorming. Off Grid Energy is een leider in de markt voor energieopslag en is gespecialiseerd in de vereisten voor netversterking waar het net zwak of niet beschikbaar is.

Of u nu worstelt met netstroom of als er geen net beschikbaar is, wij bieden onze expertise in energieopslag en ons eigen merk van buiten de gebaande paden denken om ervoor te zorgen dat u de meest kosteneffectieve oplossing heeft, de minste impact op het milieu en binnen de kortst mogelijke tijd levert. mogelijke tijd.

We leveren sinds 2011 oplossingen voor energieopslag aan een indrukwekkende lijst van klanten, voor tijdelijke en permanente toepassingen. Onze expertise varieert van hybride stroomopwekking om brandstof te besparen en emissies te verminderen, tot oplossingen voor het versterken van het elektriciteitsnet die de kosten vermijden en tijdschalen in verband met netupgrades.

We werken samen met enkele van de grootste bedrijven en particulieren. We zijn innovators, onze technologie heeft een aanzienlijke impact op het milieu en onze producten en oplossingen worden over de hele wereld gebruikt. Onze technologie wordt gebruikt in de meest geavanceerde en snelst groeiende sectoren en helpt mensen in de moeilijkste delen van de wereld toegang te krijgen tot schone en betrouwbare energie.

Onze marktsectoren zijn onder meer de bouw, evenementen, nutsvoorzieningen, externe off-grid voor commercieel en huishoudelijk gebruik, opladen van elektrische voertuigen en communicatie. We bieden oplossingen voor directe kapitaalaankoop en exploiteren een van de grootste vloten van energieopslagactiva ter wereld.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie