Skip to main content

Wie we zijn

MasTwin B.V. is in 2015 ontstaan uit de behoefte voor service en onderhoud van voornamelijk verhuur materiaal van grote verhuurbedrijven zoals Loxam, Boels, Collé en nog een aantal verhuurders. Al snel kwamen hier veel andere partijen bij en kwamen er al vrij snel goede partnerschappen met gerenommeerde bedrijven zoals Generac, Pramac voor het verkoop van verhuurmateriaal. Door altijd de juiste technische mensen op de juiste plaats te zetten en zeer toegewijd te zijn aan service is het bedrijf steeds verder gegroeid. Wij bedienen de klant op service, onderhoud en product niveau.

Stel je vragen gerust!

Wat we kunnen

MasTwin B.V. is in de loop der jaren ontwikkeld tot een zeer betrouwbare, veelzijdige en kundige service partner voor langer termijn. Wij denken ook graag mee met de klant en de uitdaging die gesteld word. Zo kunnen wij ook generatoren ombouwen, synchroon laten draaien en helpen met het aansluiten van (nood)generatorsets. Wij hebben goede partnerschappen met bedrijven uit de omgeving waardoor wij snel regionaal en lokaal kunnen schakelen. Zo zijn wij officieel importeur van de lichtmasten van Generac en de generatoren van Generac – Pramac. Ook leveren wij hoogwaardige encoders en zijn wij dealer van diverse andere producten. Lees meer hierover op onze verkooppagina. 

Hoogwaardige service en onderhoud,
Hoge kwaliteit producten en diensten!

United Marine Services Group

United Marine Service Group BV is een wereldwijde dienstverlener. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, gelegen in het Rotterdamse havengebied.

Door gebruik te maken van de gecombineerde kracht van onze vijf partnerbedrijven, kunnen we reparatie en service ter plaatse bieden, inclusief installatie, balanceren, inbedrijfstelling en hoogwaardige reparaties in de werkplaats.

United Marine Services Group lost niet alleen uw technische problemen op, maar is ook uw langdurige onderhoud en service partner. Het verzorgen van uw projecten en het meewerken aan langer termijnoplossingen, zodat onze klanten zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten,  is waar we goed in zijn. We zijn zeer klantgericht en ervaren. Met deze kwaliteiten is United Marine Services Group BV uw 24/7 wereldwijde service partner in de maritieme sector.