Skip to main content

HENRA KIEST VOOR MASTWIN

Na de eerste kennismaking eind 2017 heeft MasTwin Henra in de periode daarna ondersteund om voor Hoogwerkt de meest ideale aanhangwagens op maat te ontwerpen. De Scoop van Hoogwerk was om aanhangwagens voor hoogwerkers te ontwikkelen met een zo klein mogelijke voetprint (afmeting) en een laag brandstofverbruik voor het trekkend voertuig. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een 5 tal “nieuwe” modellen aanhangwagens. Nu, twee jaar verder heeft Henra meer dan 100 aanhangwagens gebouwd voor Hoogwerkt.

Toen half april 2020 de vraag van MasTwin kwam om voor een Generac Lichtmast met aggregaat een speciale aanhangwagen te ontwerpen was de samenwerking al snel weer een feit. Gedurende dit proces was al snel de meerwaarde om elkaars expertise te gebruiken voor nu en in de toekomst snel duidelijk. Begin mei 2020 is de samenwerking een feit en is MasTwin officieel dealer en servicepartner voor Henra in de regio Zuid Holland en Zeeland.

 

SERVICE EN ONDERHOUD

Vanuit Pernis zal MasTwin de Henra aanhangwagens verkopen en distribueren. Je kan natuurlijk ook voor service en onderhoud bij MasTwin terecht. De meeste reserve onderdelen zijn op voorraad en vanuit de eigen werkplaats zijn er voldoende gespecialiseerde monteurs beschikbaar om de klus snel te fixen.