Skip to main content

Lichtmasten

GENERAC LICHTMASTEN | TOWERLIGHT
Generac Mobile® is DE fabrikant van het grootste assortiment lichtmasten ter wereld sinds 1997. De hoge kwaliteitsnorm zorgt voor een grote sterkte en taaiheid, evenals het gebruik op de moeilijkste werkterreinen. Wij maken onderscheid in mobiele, groene, stationaire en op maat samengestelde lichtmasten, voor een totaal van 20 modellen, op zijn beurt onderverdeeld in 43 variaties die aan de behoeften van elke klant kunnen voldoen. Wij kunnen de machine volledig op maat samenstellen van diverse opties tot kleur!

Hybride oplossingen
De emissievrije bouwplaats begint steeds meer te leven in Nederland en Europa. Wij bieden daarom ook hybride oplossingen en in sommige gevalle volledig emissievrije oplossingen. Enkele van de machines (Cube Pro) kunnen hybride werken, wat betekend dat zij in combinatie met een Stage V generator worden ingezet. zodra de batterij leeg raakt, pakt de generator de belasting op en laad direct de batterij. Op deze manier kan de machine weken mee zonder bijgetankt te worden.

Uiteraard afhankelijk van de toepassing kunnen wij u helpen en assisteren bij het maken van de juiste keuze. Enkele modellen staan nog niet op onze website, echter, als officiële importeur van de Generac lichtmasten kunnen wij vrijwel elk model leveren tegen scherpe prijzen.
Op onze webshop kunt u enkele modellen vinden, enkele modellen kunnen wij uit voorraad leveren!

Voor meer informatie, advies en vrijblijvende offertes neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over een specifiek model?
Neem contact op met onze specialist: Stefan van den Heuvel: 06-52569582

Populaire modellen

CTF-10 Lichtmast
Het perfecte product voor langdurige verlichting van middelgrote tot grote werkzones. De CTF 10 is een zeer compact model: er kunnen tot 22 eenheden op één enkele vrachtwagen worden geladen. Nieuwe versie met intern bedieningspaneel, ter bescherming tegen neerslag.

Link-model
Met de optionele “Link”-kit kan de bediener verschillende CTF 10-eenheden op één enkele voedingsbron aansluiten.

Het hoogste model
Dankzij een mast van 10 meter hoog, is de CTF 10 het hoogste model uit het assortiment, die een zeer grote dekking qua verlichting verzekert.

V20 Lichtmast
De V20 is een gloednieuwe, mobiele lichtmast uitgerust met 4 LED-schijnwerpers van 320 W die zeer efficiënt zijn. Lange levensduur en een van de laagste geluidsdrukniveaus in de sector, een ideaal model voor verhuurbedrijven.

LED
Zeer efficiënte LED schijnwerpers, ontworpen door ® Generac Mobile.

GTL01 Digitale controller
Een digitale controller die specifiek is ontworpen om alle functies van de lichtmast te beheren, voor ultieme controle.

Cube Next
De CUBE+ NEXT is een nieuwe lichtmast gevoed via een batterij, ontworpen om de beste prestaties te bereiken en zo groot mogelijke veiligheid, waarbij het milieu volledig wordt gerespecteerd. Door lichtmasten aan te bieden die gevoed worden met een batterij met de langste levensduur, hebben we de norm in onze sector bepaald.

Batterijpakket
De CUBE NEXT is uitgerust met een plug in/out batterijpakket dat de LED schijnwerpers van stroom voorziet in totale afwezigheid van lawaai en koolstofemissies. Zodra de batterij bijna leeg is, kan deze worden opgeladen door een externe voedingsbron. (Stage V Generator, ook leverbaar door ons)

Cube Pro (met hyper lampen of normale LED)
De CUBE PRO is niet alleen een nieuwe verlichtingstoren, maar het echte en enige “ALL IN ONE” product ! Het belichaamt alle innovaties en nieuwe technologieën die Generac Mobile® in de top van de industrie als fabrikant in meer dan 20 jaar heeft ontwikkeld. We hebben alle verhuurbehoeften samengebracht in één enkel product.

ALLES IN EEN
Cube Pro is de enige verlichtingstoren die alles biedt:

  1. de toekomst, met 100% batterijvoeding;
  2. het heden, met de nieuwste generatie hybride stroomvoorziening;
  3. de traditie, met dieselmotoren met laag verbruik.