Skip to main content

Onlangs werd de samenwerking tussen United Marine Services Group BV en Medir International BV officieel bekrachtigd. UMSG is een global 24/7 service provider bestaande uit diverse partners actief in o.a. de maritieme sector, industrie en offshore op het gebied van reparatie en service on site.

UMSG is sterk in maritiem elektrotechniek en elektronica, las en constructie werk, revisie en overhaal van rotating equipment waaronder motoren, tandwielkasten, electromotoren, generatoren, pompen en compressoren en daarnaast ook voortstuwingstechniek waaronder schroeven (CPP) en schroefassen, thrusters, boegschroeven en aanverwante zaken. UMSG heeft een aantal ondersteunende werkplaatsen in Nederland en Duitsland. Ook voor project management en begeleiding van grotere werkpakketten kan UMSG een multidisciplinair team snel optuigen.

Medir International is gespecialiseerd in (2D en 3D)meten, scanning, geometrisch meten en laseruitlijnen. Medir levert tevens aanverwante producten w.o. vulplaten (inclusief specials), vibracons, videoscopie. Medir biedt service en meetdiensten aan maar eveneens de verhuur en verkoop van diverse meetapparatuur. Medir is officieel distributeur van Acoem Fixturlaser meetapparatuur en beschikt over een eigen geautoriseerde reparatie- en kalibratie afdeling.

Met de samenwerking bundelen beide bedrijven de krachten om de eindklant zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen en tegelijkertijd werken zij aan een grotere afzetmarkt. De jarenlange ervaringen in de branches en het uitwisselen van de diverse specialismen geven UMSG en Medir het vertrouwen in een succesvolle samenwerking, voor nu en in de toekomst!